Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Marhuľovo maková bublanina

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_6.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
brioche.cafeblog.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 100 g kryštálového cukru
  • 100 g trstinového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 3 dcl mlieka
  • 70 ml oleja
  • 200 g polohrubej múky
  • 100 g mletého maku
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 300 g marhúľ bez kôstok
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr vyšľaháme vajcia s cukrom do peny.. Potom pridáme mlieko a olej..

2. Krok

V inej miske si zmiešame múku , s práškom do pečiva a s mletým makom.. Suchú zmes vmiešame do vaječnej a spolu dobre premiešame..

3. Krok

cesto vylejeme na stredný plech s papierom na pečenie a na vrch roztrúsime na kúsky nakrájané marhule..

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 35 - 40 minút.. Hotovú bublaninu necháme vychladnúť a potom nakrájame na porcie.. posypeme práškovým cukrom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

794 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.