Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Marinovaná reďkovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Marinovana redkovka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 250 g reďkovky
  • 500 ml vody
  • 2 bobkové listy
  • 1 lyžička soli
  • 10 g cukru
  • 5 ks nového korenia
  • 5 ks čierneho celého korenia
  • 50 ml octu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistíme a umyjeme reďkovky..Podľa veľkosti si ich nakrájame ..menšie na polovice , väčšie na štvrtinky.

2. Krok

Do hrnca si dáme rozvariť vodu..Dáme do nej soľ a cukor, koreniny a nakoniec ocot keď už sa voda varí.

3. Krok

Reďkovky si dáme do pohárov na zaváranie, zalejeme nálevom a uzatvoríme poháre víčkom..Takto necháme postáť 5 dní..

4. Krok

Ak máte radi reďkovkové šaláty, môžete reďkovky nakrájať pred marinovaním na tenké plátky (kolieska a tak zaliať nálevom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1029 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.