- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- nátierka
- Maslo z medvedieho cesnaku
Maslo z medvedieho cesnaku
reklama:

3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Kusov: 1
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 10min
reklama:
Suroviny
- 50 g medvedieho cesnaku
- 2 lyžice olivového oleja
- soľ
- 250 g masla
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Medvedí cesnak umyjeme, osušíme, nasekáme nahrubo a tyčovým mixérom rozmixujeme na pyré s olivovým olejom a soľou. Maslo vyšľahajte metličkami ručného šľahača. Pridáme zmes medvedieho cesnaku a dochutíme korením. Vyšľahajte na homogénnu hmotu a dajte do čistého uzatvárateľného pohára. Maslo vydrží čerstvé v chladničke 1-2 týždne.
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
638 videní