- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Mäso pod hubami
Mäso pod hubami
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 55min
Suroviny
- Bravčové karé 4 plátky
- mrazené alebo čerstvé huby 150- 200 g
- paradajka 1ks
- syr 200-250 g
- majonéza
- soľ korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Pripravené bravčové kare si naklepeme, osolíme okoreníme a po oboch stranách sprudka opečieme na oleji.
2. Krok
mäsko poukladáme na plech.na mäsko poukladáme paradajky ktoré si zbavíme predtým kože a pokrájame na tenké plátky,na paradajky dáme vrstvu nastrúhaného syru ,potom naukladáme huby prekryjeme majonézou, nie nahrubo a nakoniec znovu zasypeme nastrúhaným syrom.
3. Krok
Vložíme do trúby a zapekáme pri 200°C cca 20 minút..
Priemerné hodnotenie receptu
(3 / 5)
5 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
14375 videní