- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Mäso pod hubami a paradajkami
Mäso pod hubami a paradajkami
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 30min
Suroviny
- 4 plátky bravčového mäsa podľa chuti (karé,stehno,krkovička)
- 150 g - 200 g húb (šampióny dubáky)
- 1 paradajka
- 200- 250 g tvrdého nastrúhaného syra
- majonéza
- korenie a soľ podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.
2. Krok
Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso
3. Krok
Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.
4. Krok
Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
12935 videní