Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hydinová mäsová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bowl of liver pate and bread
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
bowl of liver pate and bread on a white background
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 250 g uvareného hydinového mäsa
  • 150 g rastlinného masla
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 lyžica horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička worčestrovej omáčky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpeme cibuľu, prekrojíme a pomelieme spolu s uvareným mäsom na mäsovom mlynčeku. Maslo spolu s horčicou a majonézou vymiešame do peny.

2. Krok

Zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou a riadne premiešame. Okoreníme, osolíme a dochutíme omáčkou. Premiešame a zakryjeme. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút a podávame s chlebom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5013 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.