Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Medvedie labky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Medvedie labky 2.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
eatsmarter.de
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 125 g masla
  • 125 g práškového cukru
  • 1 žĺtok
  • 1 bielok
  • štipka soli
  • 150 g hladkej múky
  • 150 g mletých mandlí
  • 1/2 lyžičky mletej škorice
  • štipka mletého klinčeka
  • štipka mletého kardamómu
  • 1 lyžička kakaa
  • maslo a múka na vysypanie a vymastenie formičiek
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C..

2. Krok

mäkké maslo vyšľaháme scukrom a so žĺtkom do peny.Zvlášť vyšľaháme bielok..Múku zmiešame s mletými mandľami škoricou a klinčekom,kardamómom a kakaom..Zmes pridáme do cesta a nakoniec vmiešame sneh z bielka.

3. Krok

Zmesou plníme vymastené a múkou vysypané formičky a pečieme vo vyhriatej rúre 12 - 15 minút.

4. Krok

Po upečení vyklopíme z formičiek a posypeme alebo obaľujeme v práškom cukre.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1021 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.