Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medvedie labky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Medvedie labky 2.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
eatsmarter.de
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 125 g masla
  • 125 g práškového cukru
  • 1 žĺtok
  • 1 bielok
  • štipka soli
  • 150 g hladkej múky
  • 150 g mletých mandlí
  • 1/2 lyžičky mletej škorice
  • štipka mletého klinčeka
  • štipka mletého kardamómu
  • 1 lyžička kakaa
  • maslo a múka na vysypanie a vymastenie formičiek
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C..

2. Krok

mäkké maslo vyšľaháme scukrom a so žĺtkom do peny.Zvlášť vyšľaháme bielok..Múku zmiešame s mletými mandľami škoricou a klinčekom,kardamómom a kakaom..Zmes pridáme do cesta a nakoniec vmiešame sneh z bielka.

3. Krok

Zmesou plníme vymastené a múkou vysypané formičky a pečieme vo vyhriatej rúre 12 - 15 minút.

4. Krok

Po upečení vyklopíme z formičiek a posypeme alebo obaľujeme v práškom cukre.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

917 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.