Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mini krtkove tortičky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Mini krtkovci.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 16
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 500 g mascarpone
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 250 g hladkej múky
  • 250 g cukru
  • 150 g práškového cukru
  • 80 g čokoládovej ryže guľatej Mánya
  • 40 g kakaa
  • 10 vajec
  • 2 banány
  • 1 lyžica vanilkového extraktu
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Začnem prípravou klasického kakaového piškótového cesta. začnite šľahaním vajec. Mám 10 vajec izbovej teploty ktoré preložím do misy mixéra, spolu s kryštálovým cukrom, a soľ. Teraz ich budem šľahať asi 10 minút, alebo kým sa ich objem strojnásobí. Je veľmi dôležité, aby vajcia boli penové a dobre rozšľahané. Vajíčka sú hotové, a ako vidíte, sú veľmi dobre vyšľahané a ich objem sa strojnásobil. Potom zmiešam kakao a múku. a časť zmesi pridajte do napenených vajec. Všetko zapracujem metličkou a dostatočnými pohybmi. Teraz preložím cesto do plechu na pečenie, dobre to vyrovnaj a pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov Celzia približne 20 minút. Piškóta je upečená a pred použitím musí vychladnúť na izbovú teplotu.

2. Krok

Keď dostatočne vychladne, nakrájam z neho kolieska. Použijem vykrajovač na cesto, ale môžete použiť aj pohár s veľmi tenkým okrajom. Vykrojila som 16 kruhov. potom zvyšok piškóty pomelieme na veľmi malé kúsky pomocou kuchynského robota a neskôr ho použijeme ako dekoráciu. Rozlámem kúsky piškóty, pridám ich do kuchynského robota a nasekám ich na veľmi malé kúsky. Teraz mám omrvinky z piškótového cesta.

3. Krok

Plnka sa tiež veľmi ľahko pripravuje, všetky ingrediencie jednoducho pridáme do misy mixéra. Začnem s mascarpone, ktoré je veľmi studené, aj prírodná šľahačka, ktorá sa vyrába z kravského mlieka a je nesladená. Pridám aj práškový cukor a vanilkový extrakt, ktoré môžete nahradiť ľubovoľnými esenciami, ktoré sa vám páčia. Všetko dobre premiešam, kým krém nebude konzistentný a nadýchaný. Plnka je hotová dobre vyšľahaná a pevná..

4. Krok

Ďalej ošúpem a nakrájam banány na kocky. Banány vyberte čo najzrelšie, aby boli sladké. Do krému pridám kocky banánov a čokoládové ozdoby. a všetko starostlivo premiešajte. Krém som preložila do cukrárskeho vrecka a na konci som vyrezala väčší otvor. a teraz ním naplním všetky tortové disky. Ak chcete, aby boli vaše koláče vláčnejšie, môžete ich potrieť trochou sladeného mlieka. Plnku posypem tortovou strúhankou a vytvarujem ju do tvaru krtinca.

5. Krok

Keď sú všetky hotové, dám ich pred podávaním aspoň na hodinu do chladničky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.