Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Minišišky SKYR

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Minisisky skyr.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 30
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g hladkej múky
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 vajcia
  • 200 g SKYR
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • olej na vyprážanie
  • práškový cukor na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misky dáme múku, vanilkový cukor a prášok do pečiva. Premiešame. Pridajte vajcia a pridajte skyr. Všetko pomocou lyžice dôkladne premiešame na jednotné cesto. Malo by to byť husté.

2. Krok

V hrnci rozohrejeme olej. Potrite si aj ruky olejom. Pomocou lyžice naberajte časti cesta a formujte guľky naolejovanými rukami. Vložíme ich do rozpáleného oleja a opečieme do zlatista. Šišky by sa mali otáčať samé. Hotové povyberáme na papierovú utierku . Po miernom vychladnutí obalíme v práškovom cukre.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

403 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.