Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Mravec Bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Babovka mravec.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 200 g cukru
  • 250 g prírodného jogurtu
  • 150 ml oleja
  • 300 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 60 g čokoládových kvapiek ( vločiek )
  • Múka a maslo na vymazanie formy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddeľte vajcia. Bielky s polovicou cukru vyšľaháme v miske na tuhý sneh. Rúru predhrejeme na 180 °C a bábovkovú formu vymastíme maslom a vysypeme múkou.

2. Krok

Zvyšný cukor zmiešame so žĺtkami a prírodným jogurtom v druhej miske. Pridajte olej a kôru z pomaranča a premiešajte. Nakoniec vmiešame múku, prášok do pečiva a čokoládovú posýpku. Potom vmiešame tuhý sneh z bielkov. Cesto nalejeme do formy a pečieme v rúre asi 40 minút. Vyberte bábovku z rúry a nechajte ju vychladnúť na mriežke. Ak chcete, poprášte práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

155 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.