Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mrazený tofu krém

Chod:
Mrazeny tofu krem.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Mrazený tofu krém. Foto: Lunter
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 4:0 hod
  • Hotové Za: 4:15 hod

Inzercia

Suroviny

  • 90 g Lunter naturálneho tofu
  • 1/2 banánu
  • ¼ ČL bourbon vanilky
  • 1/2 PL kokosového cukru
  • 25 ml kokosového nápoja
  • 120 g černíc
  • 1 ČL citrónovej šťavy

Postup prípravy

1. Krok

Tofu s kokosovým nápojom rozmixujeme v mixéri. Pridáme nakrájaný banán a černice – predtým si časť černíc odložíme na ozdobu. Opäť všetko rozmixujeme.

2. Krok

Zmes ochutíme bourbon vanilkou, kokosovým cukrom a citrónovou šťavou.

3. Krok

Krém prelejeme do uzatvárateľnej misky a uložíme do mrazničky.

4. Krok

Každú polhodinu krém vyberieme z mrazničky a premiešame. Zopakujeme to 5 až 6-krát, aby nevznikli ľadové kryštáliky.

5. Krok

Po niekoľkých hodinách môžeme krém podávať ozdobený zvyšným ovocím.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

610 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.