Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nakladané uhorky s mini patizónčekmi

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_3
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 1 kg uhoriek
  • 700 g patizónkov
  • 300 g mrkvy
  • podľa chuti klinček bobkový list nové korenie kôpor.
  • 1 čajová lyžička soli na 1 zaváraninový pohár
  • 1 polievková lyžica na zaváraninový pohár
  • 1 čajová lyžička octu na 1 pohár
  • cibuľa podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na dno pohára si dáme podľa chuti ingrediencie .napríklad..cesnak bobkový list nové korenie.Potom natlačíme uhorkypatizón a mrkvu nakrájanú na kolieska.(môžeme ju nahradiť aj paprikou)

2. Krok

Rozvaríme vodu a do polovice zalejeme zeleninu potom dáme ingrediencie určené na pohár, a dolejeme opäť vriacou vodou.

3. Krok

Zvíčkujeme a sterilizujeme 10 minút od bodu varu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3182 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.