Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z lososa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Lososová
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 4min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 300 g lososa (mrazeného bez kože a kostí)
  • soľ
  • 50 ml bieleho vína
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 30 g sušených paradajok
  • petržlenová vňať
  • 200 g pomazánkového masla
  • 150 g kyslej smotany
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Lososa nakrájame na menšie kúsky spolu s 50 ml vína trochou soli a 3 lyžíc olivového oleja privedieme k varu.Varíme 3 - 4 minúty .Po uvarení odstavíme a necháme vychladnúť.

2. Krok

sušené paradajky nakrájame na drobné kúsky a takisto nadrobno nasekáme petržlenovú vňať.pridáme k pomazánkovému maslu .Primiešame aj kyslú pochúťkovú smotanu,a tiež lososa aj so šťavou..Dosolíme, dokoreníme a ručným mixérom prešľaháme.Podávame s chlebom aleebo s pečivom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7475 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.