- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- pomazánky
- Nátierka z Údenáča
Nátierka z Údenáča
reklama:

1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 10min
reklama:
Suroviny
- 200 g údenej makrely bez kože a kostí
- 50 g masla
- 1 pl horčice
- 1 cibuľa
- 1 natvrdo uvarené vajce
- 1 čl citrónovej šťavy
- 2 zelené cibuľky, reďkovky a citrón na zdobenie
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
*Do mixéra dáme nakrájané rybie mäso,maslo, horčicu, a nadrobno nakrájanú cibuľku,olúpané vajce a rozmixujeme.
2. Krok
Hladkú zmes preložíme do misky a ochutíme citrónovou šťavou.Natrieme plátky chleba alebo pečiva a dozdobíme cibuľkou re´dkovkou a plátkami citróna
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3.9 / 5)
7 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
9402 videní