Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečená smotanová dvojfarebná torta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nepecena smotanova dvojfarebna torta.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zira.uz
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min

Naozaj prekrásny zákusok bez pečenia

reklama:

Suroviny

  • 180 - 200 g maslových sušienok
  • 100 g masla
  • Smotanová vrstva:
  • 700 g kyslej smotany
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 180 g cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • 2 vanilkové cukre
  • 20 g práškovej želatíny
  • 120 ml vody
  • 100 g tmavej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si v mixéri rozmixujeme sušienky na drobeničku.. Maslo rozpustíme v mikrovlnke a premiešame ho so sušienkami..

2. Krok

Spodok odopínacej formy s priemerom 24 centimetrov pokryte papierom na pečenie. Vložte maslo sušienkovú zmes do formy, rovnomerne ju popritláčajte prstami na dno formy. Koláč odložíme na 30 minút do chladničky.

3. Krok

Želatínu zalejeme studenou vodou a necháme ju na 20 minút napučať.

4. Krok

Vyšľaháme šľahačku.. zvlášť vymiešame kyslú smotanu s práškovým a vanilkovým cukrom.. potom vmiešame vyšľahanú šľahačku.

5. Krok

6elatínu nahrejeme asi na 60°C a potom smotanovú zmes rozdelíme na 2 časti.

6. Krok

Do jednej časti vmiešame polovicu želatíny a nalejeme na sušienkový základ.. Odložíme do chladničky..

7. Krok

Do druhej časti smotanovej zmesi najskôr vmiešame kakao a potom druhú polovicu želatíny.. Kakaovú zmes vylejeme na už mierne zatuhnutú smotanovú a odložíme do chladničky..

8. Krok

pripravíme si čokoládovú polevu.. Rozpustíme čokoládu a prelejeme ňou povrch dezertu.. Opäť necháme zatuhnúť.. Potom pred servírovaním nakrájame na porcie..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6486 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.