- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- dezert
- Nepečený dezert ladyfingers
Nepečený dezert ladyfingers

- Kusov: 12
- Porcií: 12
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 2 balenia dlhých piškót
- 250 ml smotany na šľahanie
- 1 šálka práškového cukru
- 3 - 4 lyžice mascarpone
- 1 šálka mlieka
- 1/2 šálky kokosu
Postup prípravy
1. Krok
Vo veľkej mise vyšľaháme ručným šľahačojm hustú smotanu, smotanový syr a práškový cukor. Pokračujte v šľahaní, kým sa nevytvoria tuhé vrcholy, čo znamená, že krém drží svoj tvar, keď zdvihnete šľahače. Šľahačkovú zmes preložíme do cukrárskeho vrecka. Ak nemáte vrecko na pečivo, môžete použiť plastové sendvičové vrecko s malým odrezaním rohu. Vezmite jednu piškótu a na vrch naneste líniu krémovej zmesi. Položte naň ďalšiu a vytvorte sendvič. Jemne zatlačte, aby ste sa uistili, že držia spolu.
2. Krok
Ponorte celý sendvič do plytkej misky s mliekom len na niekoľko sekúnd. Určite ich nenamáčajte príliš dlho, inak sa príliš rozmočia. Sendvič namočený v mlieku obaľte v strúhanom kokose a uistite sa, že sú pokryté všetky strany.
3. Krok
Vezmite papierové košíčky a vytvarujte ich do malých nádob podobných lodiam. Umiestnite každý sendvič l bokom do košíčkov Naneste extra krém na vrch každého sendviča Ladyfinger a potom naň položte polovicu jahôd. Dezerty prikryjeme a uložíme cez noc do chladničky.
- Nepremočte si Ladyfingers : Stačí len rýchle namočenie do mlieka. Ak ich príliš dlho namáčate, môžu sa rozmočiť a ovplyvniť textúru.
- Smotanový syr pri izbovej teplote : Uistite sa, že smotanový syr je mäkký a má izbovú teplotu, aby sa hladko spojil so šľahačkou.
- Pred podávaním vychlaďte : Dezert dajte do chladničky cez noc alebo aspoň na niekoľko hodín, aby chute stuhli a textúra stuhla.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
13 videní