Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečený dezert ladyfingers

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nepeceny lady fingers dezert.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 2 balenia dlhých piškót
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 1 šálka práškového cukru
  • 3 - 4 lyžice mascarpone
  • 1 šálka mlieka
  • 1/2 šálky kokosu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vo veľkej mise vyšľaháme ručným šľahačojm hustú smotanu, smotanový syr a práškový cukor. Pokračujte v šľahaní, kým sa nevytvoria tuhé vrcholy, čo znamená, že krém drží svoj tvar, keď zdvihnete šľahače. Šľahačkovú zmes preložíme do cukrárskeho vrecka. Ak nemáte vrecko na pečivo, môžete použiť plastové sendvičové vrecko s malým odrezaním rohu. Vezmite jednu piškótu a na vrch naneste líniu krémovej zmesi. Položte naň ďalšiu a vytvorte sendvič. Jemne zatlačte, aby ste sa uistili, že držia spolu.

2. Krok

Ponorte celý sendvič do plytkej misky s mliekom len na niekoľko sekúnd. Určite ich nenamáčajte príliš dlho, inak sa príliš rozmočia. Sendvič namočený v mlieku obaľte v strúhanom kokose a uistite sa, že sú pokryté všetky strany.

3. Krok

Vezmite papierové košíčky a vytvarujte ich do malých nádob podobných lodiam. Umiestnite každý sendvič l bokom do košíčkov Naneste extra krém na vrch každého sendviča Ladyfinger a potom naň položte polovicu jahôd. Dezerty prikryjeme a uložíme cez noc do chladničky.

reklama:
  • Nepremočte si Ladyfingers : Stačí len rýchle namočenie do mlieka. Ak ich príliš dlho namáčate, môžu sa rozmočiť a ovplyvniť textúru.
  • Smotanový syr pri izbovej teplote : Uistite sa, že smotanový syr je mäkký a má izbovú teplotu, aby sa hladko spojil so šľahačkou.
  • Pred podávaním vychlaďte : Dezert dajte do chladničky cez noc alebo aspoň na niekoľko hodín, aby chute stuhli a textúra stuhla.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.