- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Nepečený jahodovo-hruškový dezert
Nepečený jahodovo-hruškový dezert
- Kusov: 1
- Porcií: 10
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 4:0 hod
- Hotové Za: 20min
návod ako sa zbaviť kompótov
Suroviny
- 2 balíky dlhé piškóty
- 7dl pohár zavárané hrušky
- 3dl pohár jahody
- potravinárska fólia ,forma na sr.chrbát
- 1 sáčok poleva čokoládová.
Postup prípravy
1. Krok
Do formy natiehneme fóliu a celú vystelieme dlhými piškótami,kompóty spolu rozmixujeme,až bolo v hruškách veĺa sirupu,tak odlejeme túto jahodovo-hruškovú kašu navrstvíme na piškóty, a dáme znovu piškóty a znovu kaša naposled dáme piškóty a fóliou prekryjeme celý koláč a dáme do chladničky na 4-5 hodín
2. Krok
Potom vyklopíme a stiahneme fóliu a popíšeme čokoládou,po celom vrchu a môžeme pokrájať
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
9172 videní