Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nepečený jahodovo-hruškový dezert

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 4499
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 4:0 hod
  • Hotové Za: 20min

návod ako sa zbaviť kompótov

Screenshot_72

reklama:

Suroviny

  • 2 balíky dlhé piškóty
  • 7dl pohár zavárané hrušky
  • 3dl pohár jahody
  • potravinárska fólia ,forma na sr.chrbát
  • 1 sáčok poleva čokoládová.
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do formy natiehneme fóliu a celú vystelieme dlhými piškótami,kompóty spolu rozmixujeme,až bolo v hruškách veĺa sirupu,tak odlejeme túto jahodovo-hruškovú kašu navrstvíme na piškóty, a dáme znovu piškóty a znovu kaša naposled dáme piškóty a fóliou prekryjeme celý koláč a dáme do chladničky na 4-5 hodín

2. Krok

Potom vyklopíme a stiahneme fóliu a popíšeme čokoládou,po celom vrchu a môžeme pokrájať

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9245 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.