Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nové zemiaky s cesnakom a s tymiánom

Náročnosť:
reklama:
Nové zemiaky s cesnakom a s tymiánom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 1:10 hod
  • Hotové Za: 1:20 hod

reklama:

Suroviny

  • 1 kg nových zemiakov
  • 3 strúčiky cesnaku
  • tymián vetvička
  • olivový olej
  • morská soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mladé zemiaky poriadne poumývame..Potom ich popicháme vidličkou a poukladáme na vymastený plech.Môžete pridať pár strúčikov celého cesnaku..

2. Krok

Trochu ich posolíme a pečieme vo vyhriatej rúre pri 170°C cca 1 hodinu.

3. Krok

Medzitým si tymián otrháme,a spolu s cesnakom a s olivovým olejom premixujeme..

4. Krok

Prepečené zemiaky môžete poprekrajovať na polovice ak sú veľké a prekrojené časti potrite tymiánovo cesnakovým olejom.. Menšie zemiačiky pretrite po šupe..Dajte do rúry nazad a zapečte ešte 5 - 10 minút pri 200°C..

5. Krok

Pred podávaním ešte dozdobte tymiánom a podávajte horúce..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4435 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.