Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Orechové Snehule

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Orechove snehule.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g mletých vlašských orechov
  • 100 g bielej čokolády
  • 200 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžica rumu
  • 3 bielka
  • štipka soli
  • 100 g celých orechov na ozdobu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Orechy je dobre opražiť na suchej panvici aby sa rozvoňali..Urobte tak aj s mletými aj s celými..Nechajte ich potom vychladnúť.

2. Krok

Z bielkov a štipky soli ušľahajte pevný sneh, zašľahajte doň obaja cukry a rum.

3. Krok

Čokoládu najemno nastrúhajte a spolu s orechmi ju opatrne vmiešajte do snehu.

4. Krok

Na plech robte kopčeky, na každý položte jeden orech a pri 160 °C sušte 20 minút.Potom rúru vypnite, pootvorte dvierka a nechajte ich v rúre dosušiť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2661 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.