Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Orieškovo škoricové guľky so snehom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Oreiskove gulky so snehom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
piasdeli.de
  • Kusov: 50
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 3 bielka
  • 250 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 300 g mletých lieskových orieškov
  • 60 g celých lieskových orieškov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vyšľaháme z bielok tuhú penu , do ktorej primiešame oba cukre a vyšľaháme tuhý sneh.. Odložíme si zo snehu asi 4 polievkové lyžice..Do zvyšného snehu potom vmiešame mleté lieskové orechy a škoricu, a vypracujeme cesto..Z cesta formujeme guličky o veľkosti vlašského orieška a ukladáme ich na plech vyložený s papierom na pečenie.

2. Krok

Do každej guličky urobíme rúčkou z varechy nie príliš hlbokú jamku, do ktorej dáme trochu odloženého snehu a osadíme lieskový oriešok.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 150°C asi 20 - 25 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1419 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.