Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Osie hniezda

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Osie ule.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mistrvonka.cz
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 160 g piškót
  • 120 g práškového cukru
  • 60 g masla
  • 4 lyžice rumu
  • 2 lyžice kakaa
  • 30 g krupicového cukru na vysypanie formičiek
  • okrúhle piškóty na priklopenie
  • Krém:
  • 50 g masla
  • 30 g práškového cukru
  • 2 lyžice vaječného koňaku..
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Piškóty rozmixujte najemno a zmiešajte s práškovým cukrom. Pridajte kakao, maslo a rum a vypracujte kompaktné cesto.

2. Krok

Šľahajte maslo s cukrom, kým nie je svetlé a nadýchané. Pridajte vaječný koňak a krátko našľahajte. Krémom naplňte zdobiace vrecko.

3. Krok

Formičku na osie hniezda vysypte cukrom, vložte do nej kúsok cesta a prsty utlačte. Vareškou vytlačte otvor a naplňte ho krémom. Zakryte piškótou, otvorte formičku a hniezdo vyberte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1970 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.