Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ostružinový koláč z mrveničky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ostruzinovy kolac.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček (250 ml) polohrubej múky
  • 1 hrnček hrubej múky
  • 1 hrnček práškového cukru
  • 3/4 hrnčeka mlieka
  • 1/2 masla (125 g)
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžičky mletej škorice
  • 3 hrnčeky ostružin
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V mise vypracujeme ručne obe múk so škoricou, cukrom a maslom na mrveničku.. Potom jeden hrnček mrveničky odložíme bokom.. Do zvyšnej mrveničky pridáme mlieko , vajcia a prášok do pečiva.. Všetko vymiešame na cesto , ktoré vylejeme na plech s papierom na pečenie 25 x 30.. Cesto husto posypeme ostružinami a na ne dáme mrveničku ktorú sme si odložili.. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 25 - 30 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

314 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.