Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ovsené sušienky s hrozienkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 50 g polohrubej múky
  • 100 g ovsených vločiek
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 70 g masla
  • 35 g cukru kryštál
  • 35 g hnedého cukru
  • 1 vajce
  • 100 g hrozienok
  • 1/2 lyžičky mletej škorice
  • vanilkovú esenciu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku,ovsené vločky,prášok do pečiva,škoricu a soľ zmiešame.V druhej miske vymiešame maslo s cukrami do peny ,pridáme vajce a pár kvapiek vanilkovej esencie.

2. Krok

Do maslovej hmoty pridáme suché prísady,premiešame, pridáme hrozienka a ešte raz premiešame.Z cesta tvoríme lyžicou hrudky,ktoré dávame v malej vzdialenosti od seba na plech vyložený papierom na pečenie.

3. Krok

Pečieme v rúre 25-30 minút pri 180°C.Necháme vychladnúť a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3627 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.