- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- ryby
- Pangasius v kožuchu
Pangasius v kožuchu
- Kusov: 2
- Porcií: 2
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 50min
Suroviny
- 400 g pangasius filé
- 1 mrkva
- 1 cibuľa
- 1 paradajka
- 100 g tvrdého syra
- 10 g kôpru alebo petržlenovej vňate
- 150 g kyslej smotany
- soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
- 1 lyžička mletej červenej papriky
- 100 g tvrdého syra
- olej
Postup prípravy
1. Krok
Ošúpajte a nastrúhajte mrkvu na strednom strúhadle, vložte do misy. Cibuľu nakrájame nadrobno a pridáme k mrkve. Paradajku nakrájame na malé kocky a tiež pridáme k zelenine. Kôpor nasekáme nadrobno a dáme do misky. Syr nastrúhame na hrubom strúhadle a premiešame k ostatným surovinám.. Kyslú smotanu zmiešame s červenou mletou paprikou, a pridáme aj mleté čierne korenie.. Zmes pridáme k surovinám a premiešame.
2. Krok
Filet z pangasia nakrájajte na porcie a vložte do pekáča vymasteného rastlinným olejom. Na vrch dáme zeleninovú hmotu. Pečte ryby v kožuchom v prehriatej rúre pri teplote 180°C po dobu 35 minút.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
306 videní