Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Panna cotta s jahodami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
00391517
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 300 g jahôd
  • 500 ml šľahačky
  • 1 vanilkový struk
  • 3 lyžice cukru
  • 24 g želatíny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

umyjeme a očistíme jahody.1/3 nakrájame na maé kocky.Ostatné rozmixujeme na kašu.

2. Krok

3ľahačku nalejeme do hrnca a na strednom plameni zahrejeme.Vanilkový struk pozdĺžne rozrežeme a vyškriabeme do mlieka.Pridáme aj cukor a zahrievame 15 minút.namočíme si želatínu do trochy studenej vody a necháme ju 10 minút napučať.Po odstavení smotany necháme ju trochu vychladnúť a potom pridáme želatínu..Dobre premiešame.

3. Krok

Zmiešame nakrájané jahody s trochou jahodového pyré a vyplníme dno pohára.Potom nalejeme smotanovú zmes, a necháme v chlade poriadne zatuhnúť.Pred podávaním dozdobíme jahodovým pyré a s kúskami jahôd..Môžete použiť aj mätové alebo medovkové lístky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17703 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.