Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Paradajkovo broskyňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
4452111
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

reklama:

Suroviny

  • 1 kg rajčín
  • 500 g broskýň
  • 1 citrón
  • 330 g hnedého cukru
  • 1/2 lyžičky škorice
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do väčšieho hrnca si dajte rozvariť vodu.Do vriacej vody dajte rajčiny aj broskyne a 30 - 40 sekundách povyberajte z vody a odstráňte šupku..

2. Krok

Nakrájajte aj rajčiny aj broskyne na menšie kúsky a v menšom hrnci rozvarte spolu so šťavou z jedného citrónu.Povarte 20 - 30 minút za občasného miešania a popri tom zberajte penu ktorá sa vám na povrchu vytvorí.

3. Krok

Potom pridajte cukor a škoricu a priveďte opäť k varu..Varte na miernom ohni 20 minút kým vám džem nezhustne.Ak sa vám vidí byť pririedky tak pridajte 2 lyžice pektínu.

4. Krok

Uvarený džem ihneď plňte do pohárov , a sterilizujte pri 95°C 10 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1717 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.