Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Paradajkovo tuniakové cestoviny

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Maslicky s tuniakom.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 400 g mašličkových cestovín
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 500 g nakrájaných paradajok
  • 2 konzervy tuniaka
  • 2 lyžičky balzamikového octu
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 1 lyžička sušeného rozmarínu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na paradajkovo-tuniakové cestoviny rozohrejeme olej a opražíme prelisovaný cesnak. Vmiešame balzamikový ocot a tuniaka a nakoniec nakrájané paradajky. Dochuťte soľou a korením, potom dochuťte rozmarínom a všetko varte na miernom ohni 30 minút. Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme, a zmiešame s tuniakovým ragú.

reklama:
Maslicky s tuniakom grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

981 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.