Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Parížsky krém

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Parizsky krem.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 225 g tmavej čokolády
  • 375 ml smotany na šľahanie
  • 1 lyžica kakaa
  • 300 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na prípravu parížskeho krému nalámte tmavú čokoládu na malé kúsky. Šľahačku zohrejeme s kakaom a potom ňou zalejeme kúsky čokolády. Miešajte silikónovou stierkou, kým nebude zmes úplne homogénna.

2. Krok

Potom pridáme maslo nakrájané na malé kocky a stále miešame, kým sa posledná kocka masla nerozpustí. Krém dáme do chladničky a necháme úplne vychladnúť. Nakoniec vychladnutý čokoládový krém poriadne vyšľaháme ručným šľahačom .

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1461 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.