Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Parížsky krém

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Parizsky krem.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 225 g tmavej čokolády
  • 375 ml smotany na šľahanie
  • 1 lyžica kakaa
  • 300 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na prípravu parížskeho krému nalámte tmavú čokoládu na malé kúsky. Šľahačku zohrejeme s kakaom a potom ňou zalejeme kúsky čokolády. Miešajte silikónovou stierkou, kým nebude zmes úplne homogénna.

2. Krok

Potom pridáme maslo nakrájané na malé kocky a stále miešame, kým sa posledná kocka masla nerozpustí. Krém dáme do chladničky a necháme úplne vychladnúť. Nakoniec vychladnutý čokoládový krém poriadne vyšľaháme ručným šľahačom .

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

908 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.