Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pasta Carbonara

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Svpcot25D o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 250 g špagiet
  • 100 g prerastenej slaninky alebo pancetty
  • 50 g syru pecorino romano (ak nieje tak použite parmezán)
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • 1 žĺtok + 1 vajce
  • soľ korenie
  • Bazalka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájame si slaninku , alebo šunku na tenké kocky.Potom ju na olivovom oleji opražíme.

2. Krok

Cestoviny uvaríme v osolenej vode.Kým sa nám cestoviny varia nastrúhame si syr.

3. Krok

žĺtok s vajcom vyšľaháme vidličkou prisolíme a pridáme k polovici syru.Pridáme aj nasekané bylinky a korenie.

4. Krok

Uvarené cestoviny scedíme a dáme ešte na maličky plameň. a okamžite zalejeme zmesou vajec a syra..potom ihneď oheň vypnite aby sa vám neurobila omeleta.. pridáme slaninku a poriadne premiešame.

5. Krok

Podávame posypané zbytkom syra.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.2 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17292 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.