Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pečená krkovička na víne

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Krkovicka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčovej krkovičky (môže byť aj vykostené karé )
  • 4 lyžice oleja
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 500 ml červeného vína
  • 4 lyžice jemného kečupu
  • 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
  • mleté čierne korenie
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyté mäso osolíme okoreníme a obalíme v hladkej múke.. Prudko opečieme na oleji z oboch strán a položíme na pekáč..

2. Krok

Na jednej lyžici oleja opražíme cesnak pokrájaný na plátky a zalejeme ho červeným vínom. Pridáme kečup a dusíme 10 minút. Dochutíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

3. Krok

Vínovou šťavou prelejeme opečené mäso a prikryté pečieme v rúre vyhriatej na 180°C do mäkka.. Pred koncom pečenia odokryjeme. Podávame so zemiakmi v akejkoľvek úprave.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

800 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.