Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené bravčové karé s bylinkovou plnkou a hubovou omáčkou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Pecene bravcove kare s bylinkovou plnkou a hubovou omackou.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 600 g bravčového karé
  • 2 lyžice grilovacieho korenia
  • 8 plátkov toastového chleba
  • 10 ks šampiňónov
  • 1 vajce
  • 0,5 šálky vývaru
  • 1 lyžica petržlenovej vňate
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • mleté čierne korenie a soľ podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku
  • štipka sušeného tymiánu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Toastový chlieb nakrájajte na malé kocky a vložte do misy. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať a pretlačený cesnak, vývar a vajíčko. Všetko spolu premiešame a dochutíme korením podľa chuti.

2. Krok

Odstráňte blany z mäsa a potom pomocou tenkého noža urobte do stredu bravčového karé jamku. Mäso potrieme grilovacím korením.

3. Krok

Otvor v mäse naplníme pripravenou plnkou. Mäso opečieme zo všetkých strán na rozpálenej panvici a pevne zabalíme do hliníkovej fólie. Potom vložte do pekáča a potom do rúry predhriatej na 180 ° C na 50 minút.

4. Krok

Nakrájajte huby na hrubé plátky a opečte ich na tej istej panvici na ktorej ste opekali mäso, pridajte na jemno nakrájanú cibuľu poprášte mletou červenou paprikou , pridajte lyžičku hladkej múky , mierne orestujte a potom zalejte vývarom.. Priveďte do varu a varte ešte 2-3 minúty. Po upečení mäso nakrájame na plátky a podávame so vzniknutou hubovou omáčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1046 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.