- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Pečené tekvicovo mäsové fašírky
Pečené tekvicovo mäsové fašírky
reklama:
- Kusov: 12
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 50min
reklama:
Suroviny
- 800 g mletého mäsa
- voda 100 ml
- 1 vajce
- 30 g ovsených vločiek
- 200 g tekvice
- 2 lyžičky horčice
- 2 strúčiky cesnaku
- podľa chuti soľ a mleté čierne korenie
- 30 g mladej cibuľky
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Tekvicu nastrúhame na hrubom strúhadle.. Pridáme mleté mäso, vajce , ovsené vločky vodu, pretlačený cesnak, nakrájanú cibuľku na jemno.. osolíme zmes a okoreníme.. Všetko dobre premiešame..
2. Krok
Z mäsovej zmesi formujeme fašírky ktoré ukladáme na vymastený pekáč..
3. Krok
Pečieme v predhriatej rúre na 180°C asi 30 minút..
4. Krok
podávame so zemiakmi , alebo so zemiakovou kašou..
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1322 videní