Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pečené zemiaky

reklama:
Bm5ljubimbc4.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Zemiaky..ryža guľatá Mánya..Cestovina..

Stále tie isté prílohy. Ako pripraviť prílohu rýchlo a pritom inak ako zvyčajne? Ponúkam Vám takýto spôsob prípravy zemiačikov.

Suroviny

  • 8 stredných zemiakov
  • 1,5 lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1,5 lyžičky rasce
  • 1,5 lyžičky mletej červenej papriky
  • 2 lyžičky zmesi talianskych byliniek alebo provensálske korenie
  • 1,5 lyžičky soli
  • 2 bielka

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky očistíme a osušíme.

2. Krok

Potom ich nakrájame ako hranolky.

3. Krok

Zarobíme si do jednej misky koreniny a v druhej miske vyšľaháme bielka do peny. Najskôr zemiaky premiešame v bielkovej pene a potom ich pokoreníme. Dáme na plech vymastený olejom a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C približne 40 minút.

4. Krok

Aby boli zemiačiky lepšie, po 10 minútach ich vždy premiešame.

reklama:
reklama:
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8121 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.