Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

„Pesto“ s kešu a bazalkou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bazalkove pewsto.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 1 zväzok čerstvej bazalky
  • 100 g kešu orieškov
  • 100 - 120 ml olivového oleja
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • 1 polievková lyžica citrónovej šťavy
  • 2 strúčiky cesnaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddeľte listy bazalky od stoniek. Na pesto používajte iba celé listy bez chýb. l

2. Krok

Kešu oriešky nasekajte nahrubo, aby ste ich neskôr ľahšie pomleli. Očistite strúčik cesnaku od šupky.

3. Krok

Vložte bazalku, kešu oriešky a cesnak do mixéra. Pridajte citrónovú šťavu, olivový olej, soľ a čierne korenie. Rozdrvte do hladka.

4. Krok

Ochutnajte pesto a v prípade potreby pridajte viac soli alebo olivového oleja, ak požadujete redšiu konzistenciu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1122 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.