Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pikantné praclíky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pracliky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
hankka.blogspot.com
  • Kusov: 60
  • Porcií: 60
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 0,5 balíka prášku do pečiva
  • 1 lyžica soli
  • 1 vajce
  • 250 g masla
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • 3 ks syrokrému
  • Na potretie :
  • 1 vajce
  • Na posypanie :
  • mletá červená paprika a sézam
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do múky pridáme prášok do pečiva a soľ a premiešame. Potom pridajte vajcia, margarín, kyslú smotanu, na kocky nakrájaný syrokrém..

2. Krok

Cesto vyvaľkáme tak na 0,5 cm a vykrajujeme praclíky.. Tie ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie..

3. Krok

Vrch každého praclíka potrieme rozšľahaným vajíčkom a potom posypeme mletou červenou paprikou alebo ľubovoľným korením a sézamovým semienkom.. Môžete použiť aj na jemno nastrúhaný tvrdý syr..

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C do zlatista..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

554 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.