Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Piškóta s arašidovým maslom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Piskota s arasidovym maslom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 90 g cukru
  • štipka soli
  • 40 g arašidového masla
  • 20 ml mlieka
  • 20 g masla
  • 110 g hladkej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na malú piškótu s arašidovým maslom s priemerom 17,5 cm budete potrebovať nasledujúce ingrediencie.

2. Krok

Vajcia vyšľahajte s cukrom, kým nevznikne nadýchaná a biela pena. Arašidové maslo zmiešajte s rozpusteným maslom a teplým mliekom.

3. Krok

Spojte obe hmoty. Za stáleho miešania pridávame múku a prášok do pečiva. Miešajte stierkou, kým nevznikne hladká zmes.

4. Krok

Cesto nalejeme do formy. Pečieme pri teplote 180°C . Trvalo mi to 20 minút. Mierne vychladnutý korpus vyberte z formy a nechajte ho vychladnúť na mriežke.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.