Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pizza

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1455056_669124849788019_619070007_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min

reklama:

Suroviny

  • CESTO:
  • 400 g hladkej múky
  • 2 pl olivového oleja
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 1/2 ČL cukru
  • vlažnú vodu
  • 30g čerstvého droždia
  • alebo 7g sušeného
  • NEKYSNUTE
  • 250g hladkej múky,
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
  • 1/2 lyžičky soli
  • 2 lyžice oleja
  • 150 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • tuk na vymastenie formy
  • SALSA:
  • prepasirovane rajčiny
  • čierne korenie
  • olivovy olej
  • oregáno
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

prepasirovane rajčiny,čierne korenie,olivovy olej,oregáno-z tohoto si pripraváme salsu-pomažeme cesto,(pridáme podla chuti,salamu,syr,šampiony,-každy podla chuti.-kukurica, olivy,kto čo ma rád...dobra býva napriklad mozzarella...pečieme asi 15 minút na 180 st--mozme posypat oregánom aj na konci pizzu

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17914 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.