Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Plnená bravčová panenka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Plnena bravcova panenka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • nasekaná čerstvá petržlenová vňať
  • nasekaná čerstvá bazalka 2 vetvičky
  • 0,5 šálky strúhanky
  • 100 ml mlieka
  • 6 varených prepeličích vajec
  • 1 bravčová panenka
  • 500 g mletého hovädzieho mäsa
  • 0,5 šálky strúhaného parmezánu
  • 1 vajce
  • 2 lyžice oleja
  • 1 liter vývaru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Olúpte a nakrájajte cibuľu a cesnak. Petržlenovú vňať a bazalku umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno. Namočte strúhanku do mlieka. Olúpte vajcia. Bravčovú panenku rozrežeme a cez fóliu natenko vyklepeme.

2. Krok

V miske zmiešajte mleté ​​hovädzie mäso s namočenou strúhankou, parmezánom, cibuľou, cesnakom, bylinkami a surovým vajíčkom. Dôkladne premiesime ochutíme podľa potreby soľou a mletým čiernym korením .. Mleté mäso položte do stredu bravčovej panenky roztiahnite ho a potom poukladajte do stredu uvarené a ošúpané prepeličie vajíčka. Panenku zviňte do rolády. Tú pevne zviažte potravinárskym špagátom alebo niťou.

3. Krok

Na dostatočne veľkej panvici na rozpálenom oleji osmažíme roládu z každej strany do zlatista a vložíme ju do pekáča..

4. Krok

Zalejeme vývarom, zakryjeme pokrievkou a vložíme na 1,5 hodiny do rúry vyhriatej na 200 ° C. Ak povrch začne začne tmavnúť zakryte ju alobalom.

reklama:
MIMOCHODOM

Je lepšie regulovať množstvo vývaru pri pečení panenky. Nalejte tekutinu do pekáča tak, aby sa do nej kúsok mäsa ponoril 2 – 3 cm. Vložte do rúry na čas uvedený v recepte. Prilejeme vývar, iba ak sa tekutina počas pečenia odparí.

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5464 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.