Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plnené grilované šampiňóny

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Grilovane sampinony.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.recepti.hr
  • Kusov: 20
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 g šampiňónov
  • 2 lyžice oleja
  • 1 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica petržlenovej vňate
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 1 lyžica strúhanky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

huby umyjeme a osušíme..Potom z nich odstránime hlúbiky a a nasekáme ich alebo na blendri zmixujeme..pridáme k hlúbikom olej, strúhanku , pretlačený cesnak a nasekanú vňať, ochutíme korením a soľou.

2. Krok

Šampiňóny najskôr posolíme a môžete ich aj okoreniť.Naplníme ich pripravenou zmesou a dáme na gril, samozrejme klobúčikmi s plnkou nahor a tak grilujeme..

3. Krok

Môžete ich tiež naukladať na plech s papierom na pečenie a dať do rúry upiecť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1585 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.