Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Plnené šampiňóny

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Untitled 1 1.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min

Afabr3bnfns.jpgRqsgsb7sdsu.jpg9ny15hhzxxm.jpgGr7hipwn to.jpgU69d uq7wke.jpgQnlnncg4s k 1.jpg

reklama:

Suroviny

  • 20 ks väčších šampiňónov
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 240 g tvarohového syru
  • mleté čierne korenie
  • oregáno
  • soľ
  • tymián
  • 100 g strúhaného parmezánu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si nožičky od klobúčikov..Klobúčiky očistíme a jemne nasolíme.Nožičky očistíme a nakrájame na drobno.Cesnak pretlačíme.

2. Krok

Na rozpálenom oleji orestujeme nasekané nožičky s cesnakom a s trochou tymiánu.Osolíme a okoreníme, pridáme oregáno..Podusíme 5 minút..

3. Krok

Zmes necháme vychladnúť a potom primiešame tvarohový syr a nastrúhaný parmezán.

4. Krok

Zmesou plníme klobúčiky a ukladáme na pekáč..Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 20 - 25 minút do zlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2467 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.