Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pochúťky z kokosu a maku

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pochutky z kokosu a maku.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.wiener-zucker.at
  • Kusov: 60
  • Porcií: 60
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 5 bielkov
  • 290 g práškového cukru
  • 200 g kokosových vločiek
  • 150 g mletého maku
  • trochu citrónovej šťavy
  • oblátky s priemerom 40 mm
  • 200 g marcipánu
  • biela čokoládová poleva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z bielok vyšľaháme penu a pridáme cukor. Potom ušľaháme tuhý sneh . Pridajte mak, kokosové vločky a citrónovú šťavu a rýchlo vmiešajte.

2. Krok

Na plech položte oblátky na pečenie. Marcipán rozkrájajte na 2-3 g kúsky a vytvarujte guľky a na každú oblátku položte jednu guľku. Rúru predhrejeme na 170°C.

3. Krok

Na oblátky dajte snehovú hmotu s dvoma čajovými lyžičkami, aby bolo marcipánové jadro dobre zakryté. Pečieme asi 13 minút. Nechajte vychladnúť, použite polevu z bielej čokolády na zdobenie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1538 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.