Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pórové rolky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 3680
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min

aj  niečo  takéto  treba  vyskúšať..

reklama:

Suroviny

  • 1ks (väčší) pór aj hrubší
  • 300g hydinová mozaika
  • 1ks na potretie vajce
  • 1/2bal. lístkové cesto
  • 1čl korenie grilovacie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pór umyjeme a pokrájame na asi 7cm klátiky,smerom do stredu narežeme do polovice a porozoberáme po vrstvách...

2. Krok

do každej vrstvy vložíme mozaiku,znovu pór a znovu mozaiku,čiže za každou vrstvou póru je plát mozaiky,z jedného kusa vytvoríme dva,aby to nebolo veľmi hrubé...

3. Krok

takto urobené rolky obalíme lístkovým cestom,ktoré si vyvyľkáme a pokrájame na pásy...poukladáme na plech a dáme piecť na 200st doružova,,,predtým,ale potrieme vajíčkom a posypeme gril korením...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2249 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.