Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pražené mandle

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Prazene mandle.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.kochrezepte.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 100 ml vody
  • 125 g cukru
  • 2 vanilkové cukre
  • 0,5 lyžičky mletej škorice
  • 200 g mandlí (nelúpaných)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Plech si pokryjeme papierom na pečenie..

2. Krok

Potom dajte vodu do veľkej panvice, pridajte cukor, vanilkový cukor a škoricu a priveďte k varu.

3. Krok

Primiešajte mandle a povarte ich na veľkom ohni , kým sa tekutina neodparí.

4. Krok

Znížte teplotu a stále miešajte, až kým karamel rovnomerne neobalí mandle .

5. Krok

Mandle presypte na plech, oddeľte ich dvoma vidličkami a nechajte ich vychladnúť.

reklama:

Mandle chutia najlepšie, keď sú mierne vlažné. Mandle je možné skladovať niekoľko dní vo vzduchotesnej nádobe.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

547 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.