Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Princess s jahodovou penou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Princess s jahodovou penou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Princess s jahodovou penou www.canva.com
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 300 g jahôd
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 2 lyžice práškového cukru
  • 200 g hladkej múky
  • 4 vajcia
  • 2 vanilkové cukre
  • 80 g masla
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na cesto , dajte do hrnca 250 ml vody, potom pridajte soľ, maslo a vanilkový cukor a miešajte, kým sa nerozpustia. Potom naraz pridajte všetku múku a pokračujte v miešaní, kým sa cesto nespojí do kompaktnej gule a na dne hrnca sa nevytvorí biela vrstva. Cesto preložte do misky a nechajte ho mierne vychladnúť.

2. Krok

Predhrejte rúru na 200°C. Vajcia postupne vmiešajte do cesta, cesto preložte do cukrárskeho vrecka s veľkou hviezdicovou špičkou a na plech vystlaný papierom na pečenie vytvarujte nižšie vežičky veľkosti golfovej loptičky.

3. Krok

Princess pečte približne 25 minút. Keď sú hotové, vyberte ich a ešte horúce ich nakrájajte zúbkovaným nožom. Nechajte ich vychladnúť na mriežke .

4. Krok

Kým princeznovské šišky chladnú, umyte a očistite jahody a potom polovicu z nich rozmixujte v mixéri. Zvyšné jahody nakrájajte na tenké plátky a poukladajte ich na spodok princeznovských šišiek a posypte ďalším vanilkovým cukrom

5. Krok

Zo sladkej smotany si urobíme šľahačku a vmiešame do nej rozmixované jahody. Naplňte cukrárske vrecko s hviezdicovou tryskou a naneste ju na šišky. Navrch položte viečka (vrchnú časť cesta), posypte ich práškovým cukrom a podávajte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13 videní

Súvisiace témy: ,
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.