Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prsia černošky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Prsia.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 200 g mak
  • 200 g kokos
  • 6 bielok
  • 100 g cukru
  • 1 vanilkový puding
  • 545 ml mlieka
  • 2 lyžičky instantnej želatíny
  • 40 g práškového cukru
  • 325 g masla
  • 30 g kakaa
  • 14 veľkých okrúhlych piškót
  • 14 hrozienok
  • 77 g citrónové želé
  • 200 ml vody
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najprv vyšľaháme bielky do tuha a lesku. Počas šľahania pridávame cukor. Potom šľahajte, kým hmota veľmi nezhustne. Ďalším krokom je nasypanie kokosových vločiek a suchého maku. Všetko jemne premiešajte ručne alebo na najnižšej rýchlosti mixéra. Potom pripravené cesto vložte do obdĺžnikového plechu vystlaného papierom na pečenie. Základ pečte 30 minút pri teplote 180 °C. Po upečení treba nechať koláč úplne vychladnúť.

2. Krok

Pudingový prášok rozpustite v odložených 150 ml mlieka. Zvyšné mlieko priveďte do varu s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Potom do mlieka pridajte predtým vymiešaný puding a do horúceho mlieka pridajte želatínu. Hotový puding by mal byť odložený na vychladnutie. Potom do zmäknutého masla izbovej teploty pridávajte vychladnutú pudingovú hmotu, kým nevznikne hladký krém.

3. Krok

Pripravenú piškótu potrite krémom . Potom rozpustite citrónové želé v horúcej vode. Okrúhle piškóty namáčajte do vychladnutého želé a poukladajte ich na krém. Zvyšné želé nalejte na koláč. Koláč by mal byť chladený v chladničke.

4. Krok

5 g práškovej želatíny rozpustite v teplom mlieku a nechajte napučať. Maslo, kakao a cukor by sa mali vložiť do hrnca a zohriať vo vodnom kúpeli. Keď sa ingrediencie spoja, pridajte mlieko a želatínu do kakaovej hmoty. Všetko dôkladne premiešajte, kým sa všetko nespojí. Pripravenú čokoládovú polevu vylejeme na piškóty. Nakoniec do stredu piškót poukladajte hrozienko. Koláč prsia černošky by mal stuhnúť v chladničke aspoň 8 hodín.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11 videní

Súvisiace témy: ,
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.