Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pstruh na olivovom oleji

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia1324
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min

nemá  chybu..

reklama:

Suroviny

  • 1ks s kožou pstruh
  • 4pl nakrájanej bazalka čerstvá
  • podľa potreby soľ bylinková
  • 4-6 pl olej olivový
  • citrónová šťava
  • 2ks cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pstruha umyjeme a osušíme,potom nasolíme bylinkovou soľou a naplníme cibuľou a bazalkou ,dáme na panvicu a opekáme na olivovom oleji,pod pokrievkou 5min , z jednej strany a pridáme zvyšnú cibuľu ,preto až teraz,aby nezhorela,kým sa pstruh upečie..

2. Krok

upečeného pstruha pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame z dobre upečenou cibuľkou... Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2491 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.