Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pudingový koláčik s croissantom

reklama:
Croissantovy kolac
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 1:40 hod

reklama:

Suroviny

  • 200 g Bebe sušienok
  • 3 čokoládové pudingy
  • 3 vanilkové pudingy
  • 12 lyžíc cukru
  • 2 l mlieka
  • 10 veľkých croissantov (plnka podľa chuti)
  • 200 g čokolády na varenie
  • 500 ml smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ako prvé si na plech poukladáme sušienky, ktoré si namáčame do mlieka.

2. Krok

Potom zalejeme sušienky pudingom, uvareným v 1 l mlieka so 6 lyžicami cukru a 3 čokoládovými pudingami.

3. Krok

Potom ukladáme na puding croissanty podľa obrázku.

4. Krok

Uvaríme aj vanilkový puding. Takisto 1 l mlieka 3 vanilkové pudingy, 6 lyžíc cukru a ešte horúcim zalejeme croissanty.

5. Krok

Na puding nalejeme čokoládovú polevu.

6. Krok

Vrch koláča po vychladnutí natrieme vyšľahanou šľahačkou s trochou cukru.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

37531 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.