Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Quinoa kaša s kokosovým mliekom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Quinoa s bananom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Ak si chcete spestriť raňajky, skúste si pripraviť túto kašu.

Môžete ju podávať nielen s karamelizovanými banánmi, ale aj s akýmkoľvek iným ovocím a bobuľami.

Ingrediencie:

  • Quinoa – 70 g
  • Kokosové mlieko – 1,5 šálky
  • Banán – 1 ks;
  • Cukor – 2 lyžice
  • Maslo – 2 lyžice
  • Citrónová šťava – 1 polievková lyžica.
  • Soľ – 1 štipka;
  • Škorica – 1 štipka (voliteľné).

1. Quinou dôkladne prepláchneme. Do hrnca nalejte kokosové mlieko a priveďte ho varu. Pridajte quinou, pridajte štipku soli a na miernom ohni varte asi 15-20 minút.

2. Na panvici rozpustíme maslo. Pridajte cukor a citrónovú šťavu.

3. Do karamelu vložte nakrájané banány. Ak chcete, dochuťte škoricou. Vyprážame z oboch strán do zlatista.

4. Hotovú kašu obložíme banánmi a ihneď podávame.

reklama:
reklama:
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

232 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.