Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rafaello

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rafeaello
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

Rafaello

Pokiaľ pridáte namiesto bielej čokolády klasickú budete mať čokoládové rafaelko…

reklama:

Suroviny

  • 200 g práškového cukru
  • 4 balíky vanilkového cukru
  • 200 g masla
  • 600 g bielej čokolády
  • 8 lyžíc rumu
  • 8 lyžíc pomarančového džúsu alebo šťavy
  • 350 g kokosu
  • mandle celé olúpané
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime maslo s cukrom, s vanilkovým cukrom a s nastrúhanou bielou čokoládou..pridáme kokos..Musí nám vzniknúť hladká hmota ktorá sa bude dať dobre tvarovať.

2. Krok

Pridám e preto trochu rumu a pomarančovej šťavy.

3. Krok

Z pripravenej hmoty tvarujeme guličky do ktorých zapracujeme mandľu a potom každú obalíme ešte v strúhanom kokose.

4. Krok

Je dobre keď si rafaello postojí aspoň 1 deň..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3496 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.