Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rebarborové Dunajské vlny s jahodovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rebarborove dunajske vlny s jahodovym kremom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.zungenzirkus.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 165 g masla izbovej teploty
  • 3 vajcia
  • 150 g práškového cukru
  • 235 g polohrubej múky
  • 2 lyžičky prášku do pečiva
  • 1 lyžica kakaa
  • 1 - 2 lyžice mlieka
  • štipka soli
  • 400 - 500 g malinovej rebarbory
  • Jahodový krém:
  • 300 g jahôd
  • 125 g masla
  • 20 g kukuričného škrobu
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • Čokoládová poleva:
  • 150 g bielej čokolády
  • 1 lyžica oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Príprava: jahodový maslový krém Jahody umyte. Odstráňte zelené a rozmixujte ich na pyré.Potrebujeme 250 ml pyré. Zmiešajte 3 polievkové lyžice jahodového pyré s kukuričným škrobom v šálke, zvyšok pyré dajte prevariť s cukrom a citrónovou šťavou. Nalejte obsah šálky do vriacej kvapaliny, prevarte nech zmes zhustne a potom nalejte do misy. Prikryte potravinárskou fóliou a nechajte vychladnúť. Maslo už môžete vybrať z chladničky a nechať ho ohriať na izbovú teplotu. Jahodový puding a maslo musia mať pri spracovaní neskôr rovnakú teplotu!

2. Krok

Príprava: cesta Predhrievajte rúru na 180 ° horné / dolné teplo. Pripravíme si plech..vyložíme ho s papierom na pečenie alebo ho dobre vymastíme a vysypeme múkou (23 cm x 23 cm). Maslo, cukor a soľ vyšľaháme do peny. Primiešame vajíčka po jednom. Každú asi 1 minútu po každom. Múku a prášok do pečiva zamiešajte do cesta, ale len zakrátko. Nalejte 2/3 cesta do pripravenej formy a zarovnajte. Do zvyšku cesta pridajte kakao a mlieko a premiešajte. Rozotrite na prvé cesto. Rebarboru očistíme a nakrájame na menšie kúsky..Potom ju rozložíme ​​na vrch a jemne stlačíme. Cesto pečte asi 35 minút. vyskúšajte špáradlom. Nechajte vychladnúť.

3. Krok

Dokončenie krému..Maslo vyšľaháme do peny..Jahodový puding pridávame k maslu po lyžiciach..Potom krém rozotrieme na piškótu.Zákusok odložíme do chladničky.Ak by sa vám krém zrazil, rozpustite lyžicu masla a vmiešajte ho do krému...

4. Krok

Nakoniec si rozpustíme bielu čokoládu s olejom vo vodnom kúpeli , a rozotrieme polevu na zatuhnutý krém..Môžete dozdobiť vidličkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

731 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.